+31(0)6 4186 1603 info@supsurffamilyfarm.com

Get up, stand up!

SUP

Stand-Up-Paddleboarden. Hipper dan windsurfen in de 80’s, maar al zo oud als de mensheid. Op je inflatable board peddel je door de vallei naar het strand. Samen met je partner en kids is er niets dat je stoort tussen grazende koeien en fluitende vogels. Je voelt dat je onthaast en sport op hetzelfde moment. Je hebt stroom mee en ook de frisse zeelucht doet je goed. Je werkt samen met je trotse kleine vakantiegangers aan je beste Portuguees om een sumo maҫa-gingembre-beterrabba te bestellen.
De Atlantische oceaan doemt voor je op. Hoogst waarschijnlijk heeft het SUP-virus zich al in je genesteld en probeer je zelfs nog een paar golven mee te pikken. Omdat je op je board kunt zitten, knielen of staan is SUP-pen net zo makkelijk als kayakken en geschikt voor jong en oud, sportievelingen of minder ervaren watersporters. Een privéles of uitstapje naar de zuidkust behoort ook tot de mogelijkheden bij AllSwell family farm.

SURF

Paddle out and tune in with nature. Er is geen bevredigender gevoel, dan het surfen van de allerbeste golf van je leven… en met 7 stranden is er voor iedereen een ideaal speelveld, als je een beetje doorzettingsvermogen meeneemt op je reis. Binnen een week voel je dat je een surfbody hebt en wil je nooit meer anders. De lifestyle die onlosmakelijk verbonden is met surfen laat je genieten van de natuur, maakt je bewust van je eigen mogelijkheden en laat een diep gevoel van vrijheid bij je achter.

Surfles en materiaal

Midden in de stad Aljezur vind je SW-surfshop. Hier helpen doorgewinterde en uitermate klantvriendelijke surfers je aan het beste materiaal voor je vakantie. Als gast van onze farm krijg je daarbij korting op de huurprijs.
Er zijn tal van surfscholen die jouw surf-ervaring in Portugal onvergetelijk willen maken, maar bij Boa Onda gaan ze nét even verder. Alle goeie dingen die je van een surfleraar verwacht, maken Jeffrey en Zé-Nuno waar. Een foto van je hele gezin surfend op dezelfde golf is dichterbij dan je denkt en zou zomaar eens je nieuwe kerstkaart kunnen worden.
 
Kijk op SW Surfshop of op BOA Surfschool voor meer informatie en natuurlijk regelen wij een dikke familiekorting.

Meer weten of een keer langskomen?