+31(0)6 4186 1603 info@supsurffamilyfarm.com

Welkom thuis!

Bem vindo!

Naakt voor de spiegel heb je nog steeds een witte onderbroek aan vergeleken met je zongebronsde lijf. Je voelt je ijzersterk, uitgerust en vol vitamine D. Aan tafel neuriet iedereen hetzelfde vakantiehitje.

Je twijfelt of je volgende keer weer gaat suppen of juist surfen. Je hebt je relatie lekker afgestoft en je partner herontdekt. Vanavond geen Netflix maar vroeg onder de wol, grotemensendingen doen. Je kids worden trouwens later boer, surfer en skater. Stiekem ben je jaloers op ze.

Elke avond was bonte avond en je hebt vrienden voor het leven gemaakt. Op 3 uur vliegen van Amsterdam alleen maar Instabangers gemaakt. Enige twijfel waar je mee achterblijft is of je dit aan al je vrienden gaat aanraden of dat je dit pareltje voor jezelf wilt houden.

AllSwell, de Sup Surf Family Farm aan de Portugese West Coast. Onalledaags, puur en volgend jaar weer. Eén team, één taak.

Het team

Monique & Gordon zijn de uitvoerend producenten van de Farm AllSwell in Aljezur. Zoon Noah (2011) doet de housekeeping en dochter Cato (2012) runt de keuken.

We doen waar we echt goed in zijn: Enjoying life, entertainment en hospitality. Buitenspelen is ons werk en we behoren tot de besten in ons vak. Gordon doet dat in de winter als fysio bij de NskiV en s’ zomers als SUP-coach. Monique vindt als healthcoach niks lekkerder dan groene vingers, kinderboerderijen en de backoffice van de Farm.
Noah droomt in skatetrucs en is altijd als eerste in het water met een sup- surf of bodyboard. Daarnaast is hij de bekendste geitenfluisteraar van Aljezur en omstreken.
Cato is een vrolijke langspeelplaat vol Portugese liedjes. Zelden loepzuiver, nooit vals. Daarnaast zijn wij alle 4 altijd in voor een spelletje en verkleden. Wij delen ons huis en al ons speelgoed, land, geiten, wind en golven in de hoop dat je er net zo veel plezier van hebt als wij.

From Carrascalinho with love.
Aljezur, Costa Vicentina, Algarve

Meer weten of een keer langskomen?